Jóga pro ženy

Obtížnost
Jóga pro ženy
Julie Textorisová - Jóga pro ženy

Julie Textorisová

Vitální jóga pro ženy

25.03.2024
16:30 - 17:40
Penalizační zóna od 25.03 13:30
Cena 160 Kč

Jóga pro ženy v jemném duchu má několik přínosů a je určena pro různé skupiny žen:

1. Podpora ženského zdraví: Tato jóga se zaměřuje na specifické potřeby ženského těla a může pomoci s regulací menstruačního cyklu, zmírnění menstruačních bolestí a podporou hormonální rovnováhy.

2. Posílení pánevního dna: Cvičení zaměřená na pánevní dno mohou pomoci prevenci a léčbě problémů, jako je inkontinence, což může být zejména pro ženy po porodu důležité.

3. Součástí lekci bude oblíčejová jóga: Cviky oblíčejové jógy mohou pomoci udržet pleť pružnou a mladistvou, což může být atraktivní pro ženy všech věkových kategorií.

4. Celková pohoda: Praxe jógy v jemném duchu může pomoci snižovat stres, zlepšit spánek a celkovou pohodu. Je vhodná pro ženy, které hledají způsob, jak se více spojit se svým tělem a myslí.

Tato jóga je obzvláště vhodná pro ženy, které chtějí posílit svou ženskou krásu a zdraví a zaměřit se na specifické potřeby svého těla. Je určena pro ženy všech věkových kategorií, ať už jsou mladé, středního věku nebo starší, ať už mají žádné nebo rozmanité zkušenosti s jóga praxí.

Již proběhlo

Sdílet Jóga pro ženy na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)